Wonderwise

Tours / Programma's op maat / Blog

Wonderwise neemt je mee op ontdekkingsreis door Parijs. Door middel van een stadswandeling mét Nederlandstalige gids ontdek je de stad op een andere manier. Heb je alle toeristische trekpleisters inmiddels wel gezien? Dan is de Away From The Crowds-wandeltour perfect. Ook voor een gepersonaliseerd reisschema of bijzonder bedrijfsuitjes zit je hier helemaal goed.

Wonderwise Tours

Nederlandstalige tours met gids

Ontdek Parijs tijdens een stadswandeling op unieke manier met een tour van Wonderwise. Een lokale en Nederlandstalige gids neemt je mee naar de verborgen straatjes en laat je de stad op een andere manier zien. Wij komen langs mooie parken, monumenten en andere bezienswaardigheden. Onderweg vertelt de gids je alles over de buurten en de geschiedenis. De tours worden altijd in kleine groepen gegeven, maximaal voor 12 personen.

READ MORE

Reisprogramma op maat

Hulp nodig bij het samenstellen van een reisschema voor Parijs? Of voor het organiseren van een bedrijfsuitje? Van een op maat gemaakt reisschema tot begeleiding gedurende je gehele verblijf, alles is mogelijk. Wij zetten graag een compleet en gepersonaliseerd schema voor je in elkaar. Wij selecteren de leukste restaurants, dingen om te doen en plaatsen om te bezoeken.

READ MORE

BLOG & Instagram

Op zoek naar inspiratie en nieuwsgierig wat er speelt in de stad? Wij zijn your friend from Paris. Het Instagram-account @wonderwise.paris en het blog op deze site kent alle off the beaten track gems. Ontdek de mooiste plekjes om te bezoeken, de leukste dingen om te doen en de beste restaurants: van klassieke bistro’s tot de nieuwste hotspots. Ook weten wij bij welke boetieks en kunstexpo’s je moet zijn.

READ MORE