Over Wonder-Wise

drie elementen vormen samen Wonder-Wise

WONDERWISE TOURS

Wonderwise organiseert wandel-en fietstours in Parijs. Door een tour ervaar je Parijs op een andere, unieke manier. We gaan buiten de gebaande paden en je maakt in korte tijd kennis met lokale buurten. Je ziet prachtige historische monumenten, de kleine straatjes en steegjes en andere verborgen juweeltjes. Onderweg vertel ik je anekdotes over de buurt, van vroeger en van nu.

PERSOONLIJK REISPROGRAMMA

Hulp nodig bij het samenstellen van een reisschema voor tijdens je verblijf in Parijs? Of het organiseren van een uniek bedrijfsuitje? Ik kan je helpen met een compleet en persoonlijk reisschema. Ik selecteer de leukste restaurants, dingen om te doen en plaatsen om te bezoeken. Interesse? Stuur een e-mail naar info@wonder-wise.com en ontvang een vragenformulier. Prijzen zijn op aanvraag.

BLOG & INSTAGRAM

Op zoek naar inspiratie en nieuwsgierig wat er speelt in de stad? Ik ben your friend from Paris. Het Instagram-account @wonderwise.paris en het blog op deze site kent alle off the beaten track gems. Ontdek de mooiste plekjes om te bezoeken, de leukste dingen om te doen en de beste restaurants: van klassieke bistro’s tot de nieuwste hotspots. Ook weet ik bij welke boetieks en kunstexpo’s je moet zijn.


12000
Wonderwise Instagram followers already

Marieke Dörr

Marieke Dörr

Eigenaar WONDERWISE / GIDS
Ik ben Marieke en ik laat Parijs aan jou zien door mijn ogen. Want het is de mooiste stad ter wereld! Ik blijf er maar terugkomen. In 2018 verhuisde ik voor de derde keer al mijn spullen naar een Parijs appartement en voorlopig pak ik ze niet meer in! Ik heb mij helemaal in de cultuur en geschiedenis van de stad ondergedompeld en ben altijd op zoek naar nieuwe plekken, restaurants, winkels en exposities. Ik organiseer Nederlandstalige fiets- en wandeltours waarbij ik je meeneem naar de mooiste bekende én geheime plekken van de stad. Ook deel ik verborgen pareltjes en mijn belevenissen via het blog op deze website en mijn Instagram-account @wonderwise.paris. Want hoe indrukwekkend de Eiffeltoren en het Louvre ook zijn: er is zo veel meer! Ga je mee?