Passage Tour

Ontdek het minder bekende 2de arrondissement

Wandeltour met een Nederlandstalige gids
Route: In en rond het 2de arrondissement
Duur: +-2:00 uur
Prijs : € 25 per persoon
Highlights: 19de Eeuwse overdekte passages, Jardin du Palais Royal
Te boeken via: info@wonder-wise.com

Passage Panoramas
tuin parijs Palais royal

Heb je alle toeristische trekpleisters van Parijs inmiddels wel gezien en wil je de verborgen schatten van de stad ontdekken? Dan is de Passage-wandeltour perfect. Ik laat je alles rond het 2e arrondissement zien, één van de meest bruisende, maar minder bekende buurten van Parijs.

Wat ga je zien?

Wij blijven nog in hartje centrum, maar gaan ons meer buiten de gebaande paden begeven. Het gebied in en rond het 2de arrondissement heeft een interessante geschiedenis, mooie monumenten, één van de meest levendige straten van Parijs vol met restaurants en terrassen, verschillende mooie oude overdekte passages die dateren uit de negentiende eeuw, de oudste patisserie van Parijs en andere verborgen juweeltjes. We struinen langs leuke boetiekjes en restaurants – waar je op een ander moment vooral nog naar terug moet gaan. Onderweg vertel ik je anekdotes over de buurt, van vroeger en van nu.

Parijs-passage-wandeltour-parijs
Librairie-du-Passage-boekwinkel-parijs
Passage-Choiseul-parijs

Boek de Passage-wandeltour via info@wonder-wise.com. Geef in je mail de gewenste datum en tijd aan, dan laat ik je weten wat er mogelijk is. Klik hier voor meer praktische informatie.