Praktische informatie

alles wat je moet weten over de tour

Wanneer

De tours zijn zeven dagen per week, om 10:00 uur en om 14:00 uur. Liever een ander tijdslot? Neem contact op via info@wonder-wise.com, dan kijken we wat ik voor je kan doen. Privé-tours zijn mogelijk.

 

Duur van de tour

Een wandeltour duurt +- 2 uur.

 

Niet inbegrepen

Drankjes en hapjes zijn niet inbegrepen. Neem gerust zelf wat mee voor onderweg.

 

Wat kost een Passage- en de Quartier Latin-wandeltour?

€25 per persoon. Prijzen voor privé tours zijn op aanvraag (info@wonder-wise.com).

 

Waar begint de tour?

De Quartier Latin-tour start bij La Place Georges-Moustaki.
De Passage-tour : We starten op het platform voor de Opéra Garnier op Place de l’Opéra. Wanneer je met de metro komt, stap dan uit bij station Opéra, volg de aanwijzingen naar uitgang 1. Bovenaan de trap beland je vanzelf op het platform. Metrolijnen 3, 7 en 8 stoppen bij de metrohalte Opéra. Heb je ander vervoer? Midden op Place de L’Opéra zijn twee platforms voor voetgangers. Het ontmoetingspunt is bovenaan de trap op het platform het dichtst bij de Opéra Garnier. Op onderstaande kaart is het ontmoetingspunt aangegeven.

 

Waar eindigt de tour?

De Passage tour eindigt op Place du Palais Royal, waar de metrohalte Palais Royal-Musée de Louvre te vinden is (metrolijn 1 en 7). De Quartier Latin tour eindigt  op Place Saint-Sulpice.

 

In welke taal wordt de tour gegeven?

Alle tours zijn Nederlandstalige. Laat het mij weten als je een speciaal verzoek hebt voor een Engelstalige tour.

 

Groepsgrootte

Een groep bestaat uit maximaal 12 personen. Privé-tours zijn ook mogelijk via info@wonder-wise.com.

 

Betaling / Reservering

Mail naar info@wonder-wise.com voor een reservering of aanvraag voor een privé-tour. Geef je voorkeur voor datum en tijdstip aan, binnen 24 uur kun je een reactie verwachten. De betaling doe je vooraf via een bankoverschrijving.

 

Minimum leeftijd

Voor de tours adviseer ik een minimale leeftijd van 12 jaar oud. Uiteraard mag iedereen mee, maar de verhalen zijn niet speciaal voor kleine kinderen gemaakt.

 

Weer of geen weer

De wandeltour gaat altijd door, regen of zonneschijn! Vergeet niet om een paraplu en een regenjas, warme kleding, of zonnebrandcrème mee te nemen wanneer nodig. Bij extreme weersomstandigheden wordt de tour afgelast en krijg je de vooruitbetaling terug. 

 

Voor verdere vragen kan je altijd contact met mij opnemen via info@wonder-wise.com.


Go to top