Quartier Latin

ontdek de geheimen van één van de oudste buurten van Parijs

Wandeltour met een Nederlandstalige gids
Route: In en rond Quartier Latin
Duur: +- 2 uur
Prijs: €35 per persoon, €30 per persoon vanaf een boeking voor 3 personen en €25 per persoon vanaf een boeking voor 4 personen
Prijs privétour : €220 voor een groep tot 8 personen
Highlights: Panthéon, Jardin du Luxembourg, Église Saint-Sulpice
Te boeken via: info@wonder-wise.com

Saint-Germain-des-pres-parijs
Arenes-parijs-quartier-latin
Pantheon-parijs

Wil je het ultieme gevoel van Parijs beleven met al het moois dat de stad te bieden heeft? Boek dan de Quartier Latin-wandeltour. Tijdens deze tour neem ik je mee naar één van de oudste buurten van Parijs en vertel ik je de geheimen van de buurt.

Wat ga je zien?

We bezoeken tijdens deze tour alles in en rond Quartier Latin. Één van de oudste delen van Parijs met monumenten die teruggaan tot de Romeinse tijd. De tour begint bij een gezellige marktstraat waar de meest heerlijke producten worden verkocht. Verder komen we langs mooie monumenten en andere verborgen juweeltjes. Onderweg vertel ik je alle geheimen van de buurt. Wat haalde vroeger de krantenkoppen? Welke schat is er in de buurt gevonden? En waar zal je nog meer echt van staan te kijken? Ontdek het tijdens de Quartier Latin-wandeltour.

Quartier-Latin-parijs
Saint-Sulpice
Saint-Germain-des-Pres

Boek de Quartier Latinwandeltour via info@wonder-wise.com. Geef in je mail de gewenste datum en tijd aan, dan laat ik je weten wat er mogelijk is. Klik hier voor meer praktische informatie.