Recensies

Meningen van klanten over de tour

MIRJAM

Marieke brengt Parijs tot leven met haar verhalen. Ze weet en vertelt veel, zonder je te overladen met informatie, krijg je echt een andere kijk op de stad. Ze gaat buiten de gebaande paden. En naast een ‘allesweter’ over Parijs is ze vooral een heel prettig persoon om mee op pad te zijn. Parijs zoals je het nog niet eerder hebt meegemaakt, dat is Marieke.


JOLIEN

Marieke liet ons plekjes in Parijs zien waar we anders zelf niet waren geweest. Dankjewel om je liefde voor Parijs met ons te delen!
Wij hebben er alvast heel erg van genoten :))


SUZANNE

Helemaal TOP, we hadden een privé fietstour geboekt met 3 pubers. Marieke heeft met haar bevlogenheid en passie voor deze prachtige stad ons een nieuwe kant van Parijs laten zien. Mooie passages, idyllische straatjes, prachtige parken, mooie kunst en bijzondere verhalen over de geschiedenis van o.a. het Opera gebouw. Ook mijn 3 pubers vonden het echt supertof, dat wil wat zeggen. Een wandel- of fietstour bij Wonder Wise mag zeker niet ontbreken tijdens je trip naar Parijs. Een echt een aanrader. Marieke is een topper.


JOOST & IlDI

Rond Pasen waren we een week in de stad. Een van de hoogtepunten was de ‘passage’ tour met Marieke. Wij hebben er erg van genoten! Het is een echte aanrader! Marieke begeleidt met een persoonlijk tintje!


SUZANNE

Leuke wandeling! Wij zijn al vaker in Parijs geweest en waren opzoek naar verborgen plekjes en leuke straatjes. De wandeltour van Marieke sloot hier perfect op aan. Ze neemt je mee naar mooie passages en idyllische straatjes. We hebben in 2 uur een nieuwe kant van Parijs gezien en zijn na de Tour ook nog naar sommige straatjes terug gegaan om even te winkelen en te eten! Aanrader!


ALETTE

Aanrader!


YVAN

Marieke was een goede gids en had de nodige kennis. Het was een lange wandeling door straatjes en verborgen passages, waar je anders nooit komt. De groene muur, de porte St Denis , de passages en een kunstproject van 2 -kleurige zuilen, waren voor ons de blikvangers op deze tour. Na de tour gaf Marie ons nog een goede tip voor een restaurantje” la passage” achteraf. Bedankt daarvoor.


MICHÈLE 

Geweldige tour door een voor ons onbekend deel van Parijs. Heel veel gezien en gehoord!


JORNA

Erg leuke tour! Ik genoot vooral van de oude passages en een van de mooiste tuinen van Parijs; Jardin du Palais Royal. Zeker een aanrader aan het begin van je verblijf in Parijs, want naast de historische info over de passages, stadsmuren en andere sights heeft Marieke veel goeie tips voor de mooiste terrasjes voor een koffie of ontbijtje, café’s voor de beste steak frites, oesters, baba au rhum en meer. Dank je wel Marieke!


ASTRID

De toer met Marieke was een ontzettend leuke ervaring. Mooie stadswandeling door Parijs. Marieke heeft veel kennis en interessante verhalen over bezienswaardigheden. Perfecte manier om Parijs beter te leren kennen. Ik beveel Marieke van harte aan! 


CHRISTINE

Dit was gewoon een verfrissende en opwindende tour zoals we nog nooit eerder hebben meegemaakt. Marieke heeft ons echt rondgeleid en wist de weg. Ze heeft veel kennis en is een levende encyclopedie. Ze paste zich echt aan aan onze wensen, tempo en niveau. Het is een groot voordeel was dat we dezelfde taal spraken. We hebben echt genoten van de rest van ons verblijf vanwege haar aanbevelingen!


ARNOLD

Het was een geweldige tour, we hebben een aantal fantastische gebieden, winkels en restaurants gezien. Bedankt Marieke!